Vælg Doro som senior mobil

Doro mobiltelefonSkal farmor have en mobiltelefon? Og har du tænkt dig, at hun kan få din gamle, aflagte, der er blevet forældet i løbet af de sidste 18 måneder? Så bør du nok overveje det en ekstra gang.

Problemet med alle de nye telefoner er, at de har alt for mange funktioner, der gør det totalt uegnede for ældre mennesker. En senior mobiltelefon skal være enkelt at bruge. Det betyder også, at der skal skæres kraftigt ned på antallet af funktioner, som den skal kunne tilbyde. Så glem alt om kamera og internetadgang. Den skal bare kunne ringe og evt. også sms’e.

Et andet problem med alle de nye mobiltelefoner i dag er, at teksten på skærmen er meget lille. Det er naturligvis nødvendigt, når nu man skal kunne se en hel internetside på den. Men igen er det bare ikke det, som ældre mennesker har brug for. De skal have en skærm med kun de allermest nødvendige information. Og så skal teksten være stor, så den er nem at læse – og selvom deres syn ikke er så godt.

Endelig skal en ældrevenlig mobiltelefon også have store taster, der er nemme at ramme – også for personer med lidt usikre fingre. Så igen er en smartphone ikke det rette valg.

Heldigvis er det muligt at købe mobiltelefoner, der er designet særligt til de ældres krav. Den svenske mobiltelefonproducent Doro har gjort det til sit speciale at lave ældrevenlige mobiltelefoner. En Doro mobil er derfor kendetegnet ved at være nem at bruge, have stor og tydelig skærm og ikke mindst store taster, der er nemme at ramme.