Tid til at skifte tag?

Er dit tag fyldt med mos, alger og skidt? Eller ryger din varme lige ud af taget? Måske er du i gang med et nybyggeri og skal til at vælge dit nye tag? Så er her en guide til, hvad du bør gå efter, når du skal vælge dit nye tag.

Kvaliteter dit tag bør have

Dit nye tag bør bestå af plader, som er både modstandsdygtige, men også holdbare i alt slags vejr. Derudover er det en fordel, hvis dit tag er let og overskueligt at montere. Vælger du for eksempel et ståltag, vil dette typisk kunne lægges direkte oven på det eksisterende tag, hvis du er i gang med at renovere. Dette vil spare dig en del tid, da du ikke skal til at nedrive det gamle tag. Ståltag er desuden et populært valg, da det er en billig kvalitetsløsning, som både er modstandsdygtig, men også holdbar. Du kan vælge mellem to salgs ståltage, Decra ståltag og Lindab ståltag. Decra ståltag er robuste plader med en kerne af stål, som har en flot farve. Decra ståltag har desuden 30 års produktgaranti. Lindab ståltag har usynlige pladeoverlæg samt en flot afslutning ved tagfoden. Dette tag er dog billigere end Decra ståltaget. Derudover gives der 40 års garanti på dette produkt. Begge ståltage er af høj kvalitet og kan fås i mange farver og varianter. Dette tag er altså en billig kvalitetsløsning til dit nye tag.

Følg linket til denne side for at læse mere om dine muligheder.

Tips til dit nye tag

Når du alligevel skal til at have et nyt tag, bør du sørge for, at du har en ordentlig isolering. På den måde sikrer du, at dit varmetab minimeres, og dermed vil du spare penge på din varmeregning og samtidig være skånsom overfor miljøet. Når du har fået lagt dit nye tag, bør du hvert andet år give dit tag et algemiddel. Så mindsker du risikoen for, at dit tag vil få alger eller mos, og samtidig vil dit tag se rigtig flot ud i længere tid.