Skab det gennemførte hjem

Syntes du, at der mangler et eller andet i hjemmet? På dubuy.dk kan du finde et stort udvalg af alt fra fine nipsting til vindueskarmen til en gulvlampe i stuen. Vi går meget op i kundeservice, derfor har vi åbent alle hverdage fra 9:00 til 15:00. Nogle dage endda mere end det! Vi garanterer et svar inden for 24 timer! På vores hjemmeside kan du sikkert finde noget der passer dig, da vi har et kæmpe udvalg på alt brugskunst. Dubuy har et kæmpe lager i Ikast, og på det har vi de fleste af de produkter vi sælger. Det gør at vi næsten altid har en meget hurtig levering.

Fortid, nutid og fremtid for dubuy.dk

Dubuy.dk startet i Ikast i 2007 af Kenneth Madsen. Men hvad der engang var en lille lokal webshop, er over de senere år blevet til en multinational virksomhed. Vi har nemlig også åbnet en webshop i Norge, Dubuy.no. Ydermere, så er der to onlinebutikker på tegnebordet til Sverige og Tyskland, som bliver åbnet inden så længe.

Over 20.000 varer!

På dubuy.dk har vi over 20.000 forskellige varer, som du kan vælge imellem. Dermed kan du helt sikkert finde noget, der matcher dine ønsker perfekt. Dubuy sælger varer fra over 150 forskellige mærker og derfor sælger vi også rigtig mange forskellige designs. Nogle af de mange mærker vi sælger er de helt store klassikere so Hübsch, House doctor og Bloomingville. Med så mange forskellige mærker og en blanding af både de helt store giganter og de små up-and-comers, er vi sikre på at vi appellerer til næsten alle personligheder.

Hvis du er til det minimalistiske men traditionelle skandinaviske design, så er Hübsch måske det perfekte mærke for dig. Hübsch startede som en lille møbelvirksomhed i Danmark i 2010, men anses nu som en af Skandinaviens største møbelvirksomheder. Hübsch laver fremtidens klassikere med super kvalitet og i en bred stil. Hübsch lancerer en ny version af deres største kollektion i starten af hvert år, ved navnet Tendencies. Med Tendencies tilføjer Hübsch hele tiden noget nyt til markedet som altid skaber glæde og velbehag i hjemmet. Hübsch lancerer også en ny kollektion hver juli, som hedder Occasions. Occasions passer rigtig godt med Tendencies, og den tilføjer også en masse brugskunst til juletiden. Hübsch laver alle forskellige slags produkter og du kan derfor altid finde noget der passer ind i dit hjem. Selvom at mange af de produkter der bliver solgt på dubuy.dk er fra skandinaviske virksomheder, og derfor følger skandinaviske traditioner for indretning og design. Har Hübsch nok taget denne ideologi længst. De fokuserer nemlig dybt på at skabe noget der ikke bare er nyt, men også går tilbage til vores skandinaviske rødder. På den måde er dine Hübsch møbler ikke bare sjælløse objekter, men de er en del af hjemmet og familien.

Hvis du derimod bedre kan lide den lidt uformelle og legesyge stil er House doctor, som er startet i Ikast i 2007, måske lige noget for dig. Alle deres produkter bliver designet i huset og de håndplukker deres leverandører fra hele verden. På den måde sikrer de en exceptionel kvalitet. House doctor har en filosofi at man ikke længere skal holde én stil igennem hele hjemmet men snarer blande flere stile sammen. Derfor har de, udover produkterne i kun metal eller træ, også produkter som ligger på grænsen mellem det rustikke hjem og det topmoderne hjem. Det gør at nogle deres produkter bliver lidt provokerende i forhold til normen. Men uanset hvad kan du helt sikkert finde noget i nogle af deres kollektioner der passer til din smag.

Bloomingville har også hovedsæde i Ikast, og blev startet i år 2000. Bloomingville’s motto er ”skab glæde gennem forandring”. Det kommer fra deres fascination af hjemmets designere, der gerne hele tiden vil ændre og udvikle deres hjem. Derfor lancerer de også hele 8 kollektioner hvor 2 af dem er deres hovedkollektioner, 5 af dem er såkaldte ekspreskollektioner, og den sidste er en julekollektion. Denne vanvittige mængde af forskellige produkter gør at du med garanti, kan finde noget der passer til dig. Som en rød tråd i deres kollektioner har de et centralt mål: at give glæde til dig som designer af dit hjem. Det kan også ses i deres mange smagfulde kollektioner. Bloomingville er måske den største af de tre eksempler. De har nemlig stor international succes, og bliver brugt af millioner af mennesker over hele verden. Bloomingville er faktisk blevet så store, at de i 2014 blev købt af Regent Holding, et amerikansk interiørselskab.

Udover møbler, lamper med mere, sælger dubuy.dk også rigtig mange gadgets og højtalere og så videre fra mærker som Kreafunk og SACKit.

Kreafunk’s mål er at bryde grænserne mellem kreativitet og funktionalitet, det kunne være der navnet kommer fra? Deres højtalere og høretelefoner er derfor meget stilfulde mens de samtidigt har en super lyd i forhold til deres utrolige små størrelser. Kreafunk har også en fantastisk filosofi: ”Lad være med at lev for at dø. Dans mens musikken spiller!” derfor har alle deres højtalere super gode batterier, som holder rigtig godt. Deres højtalere kan bruges, lige som du vil have det. Hvis du gerne vil have noget der kan pynte i huset, på en hylde eller i vindueskarmen er AMOVE eller AFUNK højtalerne perfekte. De fås i et væld af forskellige farver og de passer ind alle steder i indretningen. De selvsamme højtalere kan også tages med på farten. Om du kør i bil, cykler eller går kan du altid høre god musik med Kreafunk.

SACKit er en lille virksomhed fra Århus. De er en lidt atypisk virksomhed, da de laver sækkestole og højtalere. Deres sækkestole er kendetegnet af godt skandinavisk design og håndsyede hørsting. Men deres højtalere er helt anderledes, de er præget af lige linjer, pænt metal og et generelt meget flot design.

Med mærker som Kreafunk og SACKit kan både børnene, og forældrene få det som de vil have det i hjemmet. Ofte vil de unge jo gerne kunne høre højt musik mens de slynger sig i behagelige sækkestole, og de voksne vil ofte gerne have at det skal se pænt ud. Derfor har dubuy.dk valgt denne sammensætning af produkter og mærker, så der altid er noget for enhver smag.