Sådan vælger du den rigtige festkjole

De fleste piger kender det: festinvitationen lander i postkassen, og straks går tankerne om hår, makeup og kjole i gang. En fest er en anledning til at se ekstra fantastisk ud og gøre lidt ekstra ud af udseendet. Men kjolesortimentet er enormt, og det er derfor vigtigt at vide, hvad der klæder dig, når du skal vælge den næste kjole. Her får du fem gode råd til at vælge den rigtige festkjole til dig.

Festens anledning

Der er forskel om festen er en fødselsdag, et bryllup eller en barnedåb. Er det eksempelvis en fødselsdag, er valg af kjole mere frit end ved et bryllup, hvor der er lidt forskellige regler for, hvad man som gæst må have på. Er du i tvivl ved et bryllup, så tjek altid op med bruden, om din kjole er okay.

Kjoler til alle figurer

Klæd dig efter din kropstype, for det mest flatterende look. For nogle er lange ærmer og skulderpudder det pæneste, mens det for andre er pænt med spaghettistropper. Prøv dig frem, eller find en guide til, hvad der passer bedst til din figur.

Farvet, neutral eller mønstret?

Vælg en kjole der klæder din hudfarve. Er du mørkere i huden, vil en kjole med varme farver få gløden frem, hvorimod lidt koldere farver passer bedre til en lys hud. Derudover er det også værd at overveje, om der skal være mønster på kjolen, eller om den blot skal være neutral.

Det magiske trick

Hopper du i en kjole, er shapewear genialt. Shapewear vil sørge for et flot og glat look, når kjolen kommer på, og du behøver ikke tænke på, om det buler ud hist og her.

Husk detaljerne

En kjole kan i sig selv være smuk, men det er i detaljerne at det færdige look findes. Find en flot lak til både tå- og fingernegle, som passer til kjolen. Derudover kan smykker i den grad færdiggøre et look. Gør noget ud af at øreringe, armbånd og halskæde passer sammen.

Hos Noella Fashion finder du et bredt udvalg af festkjoler til alle anledninger. Du kan shoppe din kjole på https://www.noellafashion.dk/da/toej/kjoler/festkjoler.