Sådan spiller du banjo som de garvede banjospillere

Det er jo hver en musikers ønske at virke overbevisende og selvsikker, når man spiller musik og nyder sin passion. For at kunne det, er det selvfølgelig vigtigt, at man har det helt basale på plads. Så hvis du har en lille banjospiller i maven, bør du læse med her og finde ud af, hvordan du kommer til at fremstå professionel med din banjo.
Du skal først og fremmest vælge, om din banjo skal være 5 strenget, eller om du hellere vil have en 6 strenget banjo, der er stemt som guitar. Er du garvet banjospiller vil du muligvis foretrække en 5 strenget, men er du helt ny i banjoverdenen og normalt spiller guitar, kan en 6 strenget være at foretrække, da den er stemt som en guitar, og derfor vil du nemmere kunne vænne dig til banjoens form og lyd.

REMO skind fremstiller dig som en professionel musiker

Dernæst skal der selvfølgelig vælges skind og selve udseendet på din banjo. Det er ofte her, at du har den helt store mulighed for at gøre indtryk. Rent kvalitetsmæssigt har skindet meget at sige i forhold til din egen oplevelse af banjoen men også udadtil. REMO skind har et helt unikt udtryk, som skaber blikfang på en scene, og det får dig derfor hurtigt til at fremstå som en professionel musiker. Skindet har nemlig en speciel coating, som er en smule ru, fremfor mange andre slags skind. Den specielle overflade er den samme, som der bruges af trommeslagere til deres lilletromme.
Som en sidste ting er det selvfølgelig vigtigt, at du har alt det rette tilbehør til din banjo, når du skal ud at spille. F.eks. den rette skulderrem, stativ til din banjo og ikke mindst en tuner og stemmeudstyr som f.eks. en stemmefløjte. Når alt dette er på plads, er du klar til at spille banjo som en garvet banjospiller.