Sådan bliver du klar til erhvervslivet

Det kan virker som noget af en tilvænning at gå fra studielivet til pludseligt at skulle på arbejde hver dag fra 8-16. Hvis du skal sidde på kontor, er der i højere eller mindre grad en forventning om, at du er klædt pænt på. Her refereres der ofte til kjoler, nederdele, pæne bukser, toppe og trøjer, som ofte er klassiske af udtryk. Det afhænger selvfølgelig af den enkelte arbejdsplads, og det er ofte meget forskelligt hvad der forventes af påklædning, men med disse råd er du godt på vej.

Klassiske modetrends er stadig en vinder på arbejdsmarkedet

Det er tit det mere klassiske look, der går igen, når man kigger på moden rettet mod erhvervslivet. Derfor er det én af de sikre veje at gå, hvis du skal ud at investere i nyt tøj, inden du starter på din nye arbejdsplads.
Ønsker du dog ikke at være helt klassisk men stadig bevare et mere ungt perspektiv i tøjet, kan du med fordel vælge paperbag waist bukser, som er det lidt mere moderne udgave af de klassiske habitbukser til kvinder. Paperbag buksen minder meget om habitbuksen bortset fra, at den er mere højtaljet og ofte har et bælte eller bånd rundt i taljen, der giver en anden effekt end det mere konservative look.
Derudover er det også blevet meget populært at benytte bodystockings som trøje og/eller top under en habitjakke. I dag findes der mange bodystockinger med lange ærmer, med flotte mønstre og farver. Og sidst men ikke mindst er sommerkjolen blevet populær. Både som kjolen i sig selv men også sat sammen med et par flotte leggings eller et par skinny jeans under. Især slå-om-kjolen er slået igennem, og den er også den perfekte kombination mellem pæn og sød, hvilket går rigtig godt på arbejdsmarkedet. Et outfit der både er pænt men samtidigt behageligt at have på.