Rejseglade danskere

Vi danskere bliver mere og mere glade for at rejse ud og opleve verden. Vi hopper på et fly, drager mod fjerne himmelstrøg, tager på opdagelse på eksotiske destinationer, udfordrer evnerne på skiferier, tester vores mod gennem ekstremsport, og slapper af ved poolen på charterferier. Det er både blevet lettere og billigere at rejse, og det udnytter vi til fulde.

Hvis uheldet er ude undervejs på rejsen

Når vi drager afsted på rejser er det ofte for at undslippe hverdagen og få nye oplevelser med hjem i bagagen. Det kan være befriende og skønt at komme væk hjemmefra, og ofte vender vi hjem med fornyet energi, og er igen klar til hverdagens strabadser. Sommetider sker det dog, at uheldet er ude. Der kan ske mange ting under en rejse – vi kan blive syge, komme til skade, miste vores bagage eller være nødsaget til at tage tidligere hjem grundet sygdom eller dødsfald i familien. Der kan altid ske uventede ting, og sådanne hændelser kan blive en dyr affære, hvis man ikke har tænkt på forsikring inden afrejse. For eksempel har mange lande ikke gratis lægehjælp, som vi har i Danmark, så hvis vi ikke har en forsikring risikerer vi at komme til at betale for at komme til læge i udlandet ved sygdom eller tilskadekomst.

En rejseforsikring kan spare os for mange penge og meget bøvl

Det er altså vigtigt at have tegnet en rejseforsikring og være sikker på, at den dækker alle rejsedeltagere og rejseaktiviteter, samt at den gælder i det pågældende land, inden vi drager ud på eventyr. Med en rejseforsikring har vi mulighed for at få hjælp og vejledning døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude. Vi får betalt lægeregningen ved eventuel sygdom, og er det så slemt at en rejsedeltager skal fragtes hjem før tid, bliver dette også sørget for. Med en rejseforsikring kan vi altså spare både tid, besvær og penge, så vi kun skal tænke på at nyde ferien. Se et eksempel på en rejseforsikring her: https://www.codan.dk/privat/forsikringer/verdensrejseforsikring