Redken – shampoo og styling produkter der ændrede hår-branchen

Da brandet Redken blev lanceret, startede det en kæmpe revolution i hårpleje-industrien. Produkterne blev med en hastig fart kendt for den exceptionelt lave PH-værdi, som de indeholdte. Dette gør produkterne perfekte til skrøbeligt hår, og Redken er i dag et af verdens største brands indenfor hårpleje. Døjer du altså med slidt og skrøbeligt hår, kan du med stor fordel tage et kig på de lækre produkter fra Redken.

Historien bag succesen

Historien om Redken starter i 1960, hvor Paula Kent starter virksomheden sammen med kemikeren Jehri Redding. Det var Redding, der fandt på idéen med at lave hårprodukter med en lav PH-værdi, som skulle være ekstra godt til sensitivt hår. Navnet Redken er sprunget ud af de tre første bogstaver i partnernes efternavne. Redken er i dag et yderst omstridt brand, som er kendt og elsket hele verden over.

Efter 5 år, vælger Kent at købe Redding ud af Redken, og fortsætter herefter med at drive virksomheden alene. Året efter kommer virksomhedens årssalg op på intet mindre end 1,5 millioner dollars, og den støre succes følger Redken i mange årtier frem. Der er siden da desuden været en lang række kendte og vellidte lanceringer samt en Science og Business uddannelse for frisører. Produkterne fra Redken er kort sagt anerkendt og elsket hele verden over, og de er helt klart et kig værd!

Redken er for alle

Redken lever videre i Kents ånd, og hendes mål har altid været, at brandet skulle præsentere end sund linje for alle – uanset hvilken hårtype, der er tale om. Meningen har hele tiden været, at Redken shampoo og andre hårprodukter skulle hjælpe forbrugeren i hverdagen. Således er der blevet produceret Redken produkter til enhver hårtype, og der findes stort set ikke en hårtype, som ikke er repræsenteret. Tykt hår, vildt hår, flyvsk hår, sensitivt hår, krøllet hår, farvet hår, glat hår, tyndt hår – Redken er for alle.

Ønsker du altså at afprøve nogle af Redkens mange shampooer eller stylingprodukter, er det ligegyldigt, hvilken hårtype du har. Redken har produkter til alle, men de har alle én ting til fælles – den høje kvalitet. Når du køber et Redken produkt kan du nemlig altid være sikker på, at kvaliteten er helt i top, og du vil med garanti ikke fortryde dit køb. Så skynd dig at tjek de lækre produkter ud!