Prøv en elcykel før du køber en

Der findes et hav af forskellige typer af elcykler: Elcykler til damer og herre, el mountainbikes og el foldecykler. Udvalget er mange hos Scandinavian E-Bikes, og derfor kan du også finde den cykel, der dækker dit behov. Du kan vælge at købe din nye elcykel over nette, så du får den leveret til din dør, men du kan også vælge at prøve en elcykel før du køber. Det gode ved at prøve en elcykel før du køber er, at du kan finde den elcykel, der passer dig bedst. Hos Scandinavian E-Bikes kan du finde din nye elcykel i et af deres tre showrooms, i enten Aabenraa, Aarhus eller København.

 

En elcykel med det hele

Din nye elcykel fra Scandinavian E-Bikes er udstyret med en smart eldreven motor fra BAFANG. De fleste af cyklerne har også 7 SHIMANO gear, som gør cykelturen til en leg og vigtigst af alt, har alle cykler et kvalitetsbatteri med høj ydeevne fra PHYLION – verdens største producent af lithiumbatterier. Derfor får du en smart elcykel af høj kvalitet.

 

Hvorfor vælge en elcykel?

Cykelturen kan nogle gange være det bedste efter en lang dag på arbejdet, og andre gange kan cykelturen været det hårdeste og mest ødelæggende. Med en elcykel bliver cykelturen på en hård dag en leg, fordi elmotoren giver dig et behageligt lille skub og sørger for, du nemt og enkelt kan komme fra a til b. Du undgår også at være badet i sved efter en kort cykeltur. Det er derfor en praktisk måde at vælge den sunde transportform, når sommeren kommer dig i møde.

 

Du bliver glad for din nye elcykel

En ting er sikker, og det er, at du uden tvivl vil blive rigtig glad for din nye elcykel. Ikke nok med at det praktisk og sundt, er det også hurtigt og nemt.