Nature har gjort fodformet smart

Nature er en lille sko virksomhed, der går ind for sunde sko, der ikke nager eller føles ubehagelige. De tager bogstaveligt mange skridt for at lave sko til dig. De tester, prøver og går rundt i deres egne sko, for at sikre dig en kvalitet ud over det sædvanlige.

De går op i at fodformede sko ikke skal være kedelige – de skal være smarte. Derfor finder du mange forskellige slags i deres kollektioner. De har både støvler, sneakers og sandaler, så uanset om det er varmt eller koldt, kan dine fødder gå rundt på en sky. Deres mest populære sko er Anna skoen, som var den første de lancerende. Den smarte sneakers-formede sko giver støtte til både fod og fodled. Den findes tilmed i et væld af farver, så du kan få en der matcher resten af dit outfit.

Der er bestemt ingen grund til at fravælge de fodformede sko længere – som du jo godt ved, at dine fødder bliver gladest for.

Nature forhandler

BA10 er en webshop, der har valgt at tage de flotte sko ind i deres produktkatalog – og med god grund. De fører naturligvis den populære Anna sko i et væld af flotte farver. Men de har også taget både Emma, Asta og Nanna ind.

Uanset hvilken sko du er til, kan du sagtens smide dem alle til en kjole, nederdel eller et par fede jeans. Der er ikke det, som du ikke kan bruge de fede sko til. Dine fødder vil takke dig i sidste ende.