Mangler du en bordlampe? Sådan skal du vælge

Det er svært at se noget uden lys. Det er ingen hemmelighed. Derfor har vi brug for lamper, når solen går ned, eller når vi blot skal se noget i et bedre lys. Der findes mange typer af lamper, og bordlampen er både indbydende, hyggelig og nødvendig, når vi arbejder hjemme eller sidder i et hjørne og læser. Men hvordan finder du en lampe, som tilfredsstiller dine lysbehov og står godt til hjemmet? Det skal vi snakke om her.

De 3 B’er – vælg den rigtige bordlampe

Når du skal vælge en bordlampe, så skal du huske på de tre B’er. Behov, bolig og belysning. Selvom en bordlampe måske er enkel i udseendet og moderat i lysstyrken, så er det i særdeleshed noget, som kan berige dit hjem.

Behov

Det første, som du skal gøre, er at afklare dit behov for en bordlampe. Skal du bruge bordlampen som hyggebelysning, eller skal der være mulighed for at lyse større arealer? Der er fx forskel på en storstilet arkitektlampe og en moderat natbordslampe.

Bolig

Dernæst skal du finde ud af, hvordan bordlampen skal fungere i boligen. Hvordan skal den placeres i forhold til naturligt lys, og har du krav til, hvordan lampen skal fungere som et dekorativt tiltag i dit hjem. Bordlamper kommer i mange former og størrelser.

Belysning

Det er også en god idé at undersøge, hvor kraftig en lyskilde du vil have. Det er muligt at købe en anderledes pære, men selve udformningen af lampen har også noget at skulle have sagt, når det kommer til, hvor meget lys du får ud af den.

Et stort lampesortiment

Hvis du er helt inspirationsløs eller blot ikke kan bestemme dig for, hvilken bordlampe der kunne klæde dit hjem, så kan du få gode idéer ved at klikke her. Her er der et stort sortiment af moderne og stilrene lamper, der passer til ethvert behov. Leder du efter en moderne lampe? Eller er du mere til det traditionelle og konventionelle look? Du kan få glæde af en bordlampe i mange år frem.