Lys dit hjem og liv op

Du har arbejdet hårdt og længe for at få indrettet dit hjem perfekt. Du kan ikke vente med at vise det til andre, og selv nyde dit vellykkede design hver dag. Men for at vise dit hjem fra dets bedste og optimale side, så kræver det at lyset er på din side. Vi kender alle det med, at lyset kan gøre underværker og makværker for et billede af os selv – det samme gælder boligen. Det er lamperne, der lyser boligens skønhed op og viser det frem. Derfor gælder det om at have lyset på din side, så boligen viser sig fra sin bedste side. Og lys kan virkelig hjælpe alle boligens vinkler. Flotte lamper til badeværelset kan vise, hvor flot badeværelset er, og moderne lamper til stuen kan vise, hvor moderne stuen er. Lampernes kvaliteter videresendes via lyset til boligen. Og hvilke lys passer så bedst til de forskellige rum? Find nogle af svarene på Forbrugerhuset.

Hvert rum kræver sit lys

Stuen: Stuen er et ofte et stort rum, der kræver meget lys – og forskelligt lys. Der skal være klart lys til når gæsterne er ovre, og hyggeligt lys til når det bare er dig. Flere lyskilder er derfor en god idè.

Eksempler på lamper til stuen: Nordflux Pop væglampe, Dyberglarsen DL31 bordlampe, Nielsen light Nice kuglependel.

Køkkenet: Her kræves der ofte et meget oplyst rum, da det er her maden laves. Hvis lyset er for afdæmpet, kan det være svært at lave maden ordentlig. Det er vigtigt at kunne se om maden tilberedes korrekt.

Eksempler på lamper til køkkenet: Halo design Nobb pendel – ball, Jacob Brinch Claudia pendel, Halo Sesign Scandinavian pendel.

Badeværelset: Badeværelset bruges både om morgenen og om aftenen. Derfor er det lidt subjektivt om du gerne vil have det skarpe lys eller det afslappende – måske med fordel et justerbart lys.

Eksempler på lamper til badeværelset: Dansani Jupiter spejllampe, Hefe Majorca led lampe til spejl, Dansani Jupiter hvid pennel.

Soveværelset: Soveværelset kræver et meget dæmpet lys, der kan give den optimale afslappede tilstand.

Eksempler på lamper til soveværelse: Umage EOS fjer pendel, Nielsen Light Eye Klemspot, Philips Hue Go bordlampe.