Lær mere om revisorens opgave og hvad du kan bruge denne til

Langt de fleste mennesker har før hørt om revisoren, og har nok også en lille ide om, hvad en sådan revisor går og laver. Men er der nogen, der bliver bedt om at lave en liste over en revisors arbejdsopgaver, er det nok der, det begynder at blive svært. Alligevel er det jo godt at vide, hvornår du kan bruge en revisor, og det kræver, at du ved hvad en revisor laver!

I erhvervslivet

Den økonomiske del af erhvervslivet kan være noget af en labyrint at finde ud af. Faktisk så svært, at en helt almindelig hverdagsdansker ikke har en chance for at finde rundt i den labyrint, og da slet ikke finde ud af den! Og det er her, revisoren kommer i brug. Revisoren er nemlig en økonomisk mester, og er uddannet til at finde igennem denne labyrint. Revisoren kan bl.a. kigge virksomhedens regnskaber igennem, og kan derefter fortælle om, hvad der hænger sammen, og hvad der ikke gør. Derudover er revisoren ekstremt brugbar i forbindelse med opkøbet eller salg af andre selskaber, og kan gøre processen omkring en fusion af to virksomheder meget lettere.

I privatlivet

Privatøkonomi har ofte mange flere lag, end du lige går og tror. Det kan godt være svært at finde ud af, og her kan en revisor være lige det, du leder efter. I forbindelse med boligsalg er der bl.a. noget der hedder ejendomsavancebeskatning – og det er der altså ikke mange danskere, der ved noget om. En revisor ved meget mere om ejendomsavancebeskatning, end du selv gør, og derfor er det en rigtig god ide at være i kontakt med en revisor i den proces. Der er helt sikkert en revisor i dit lokalområde, så du kan både finde en revisor i Viborg og en revisor i København.