Labels og etiketter til ethvert formål

Mange virksomheder har ofte brug for nogle forskellige labels og etiketter – og ofte til mange forskellige formål. Nogle gange har man også et særligt behov eller ønske til hvordan de skal se ud og hvad der skal stå på dem. Desuden er det vigtigt at de er i god kvalitet, blandt andet så det er nemt at kunne læse hvad der står på, hvilket i sidste ende vil kunne lette arbejdet for firmaet. Hos Delfi Technologies kan du finde et stort udvalg af labels og etiketter, så du kan få lige dem du har brug for i virksomheden.

Forskellige løsninger til dig

Hos Delfi Technologies er der en bred vifte af forskellige labels og etiketter, og til mange forskellige formål. Du kan for eksempel vælge såkaldte Thermal Transfer Labels, som kræver farvebånd, som er et olieholdigt bånd. Disse kan fungere optimalt i mange forskellige miljøer, hvor påvirkningen udefra kan variere. For eksempel kan luftfugtighed og temperatur spille en større rolle for holdbarheden. Disse labels kan modstå høj varme, og skal benyttes med en printer, der understøtter teknologien. Herefter får du en holdbar label og etiket, som kan anvendes i varme miljøer, men uden at man behøver risikere at de derfor går i stykker eller blive svære at læse.

Nogle gange har man behov for mange etiketter eller labels, og ønsker derfor at produktionen af dem er i den lidt billigere ende. Her kan du vælge Direct Thermal Labels, som er en kosteffektiv løsning, som er miljøvenlig, idet den ikke kræver de samme olieholdige bånd som Thermal Transfer Labels.

Du kan også vælge etiketter og labels med en UV-beskyttelse. Dette gør at de ikke blegner, hvis de anvendes ude i solen, hvilket gør løsningen både miljøvenlig og besparende.

Hos Delfi Technologies har du også mulighed for at vælge specialdesignede labels, så du kan få lige netop det du har behov for.