Kvit smøgerne nemmere med en e-cigaret

Som et led i et rygestop har mange danskere valgt at udskifte de almindelige smøger med en e-cigaret. Ønsker du også at blive helt fri for røg? Hvis du kan svare ja til dette, så er en e-cigaret måske løsningen for dig.

Gør din krop en tjeneste

Der er flere helbredsmæssige gevinster ved at udskifte den almindelige cigaret med en elektrisk én af slagsen. Først og fremmest undgår du en lang række skadelige stoffer, idet e-cigaretter ikke indeholder tobak – på den måde sænker du din risiko for at udvikle kræft. Desuden inhalerer du ikke røg, når du anvender en e-cigaret, men derimod uskadelig damp med smag, og du skåner derved dig selv og dine omgivelser for røg.

E-cigaretten består hovedsageligt af tre vigtige elementer:

  • En coil
  • Et genopladeligt batteri
  • En tank med e-væske

Coil’en er e-cigarettens varmelegeme og står for at fordampe e-væsken. Coil’en aktiveres, når du suger på e-cigaretten og får energi fra batteriet, der er genopladeligt. På den måde har du ikke brug for mere end én cigaret – du lader simpelthen bare batteriet op derhjemme, så er e-cigaretten klar til brug igen.

Stort udvalg af smage

Udvalget af e-væsker med forskellige smage er enormt. Du kan få e-væske med smag af banan, bobletyggegummi eller blåbær – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Savner du smagen af tobak, er det også muligt at købe e-væske med tobaksaroma.

Mange af e-væskerne er tilsat nikotin, og i flere tilfælde har du selv mulighed for at dosere mængden af nikotin i din e-væske. Hvis det er nikotinafhængighed, der får dig til at fortsætte med at ryge, kan du med fordel skifte de almindelige, sundhedsskadelige cigaretter ud med en e-cigaret og langsomt nedtrappe mængden af nikotin i e-cigaretten, så du på sigt kommer helt ud af din afhængighed.

Klik her, hvis du vil vide mere om e-cigaretter.