Inspiration til sjov i din vennegruppe

Har du en venneflok, som ofte laver det samme? Måske du ønsker et alternativ til byture eller aftener foran fjernsynet. Uanset årsag er der altid en god grund til at tage vennerne med under armen og prøve noget nyt. Her får du inspiration til, hvilke sjove aktiviteter du kan foreslå dine venner, næste gang I ses.

Hvis I ønsker at være aktive

Er dine venner nogle gutter med fart på, er det naturligvis oplagt, at du vælger en aktiv aktivitet. Det kan eksempelvis være paintball eller gokart. I begge tilfælde er der fart over feltet. Og hvis I elsker at konkurrere mod hinanden, er disse to forslag helt perfekte. Paintball er især til den større vennegruppe. Efterfølgende kan I tage ud at få noget god mad og en øl.

Hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af en af ovenstående aktiviteter, kan du forberede nogle holdtrøjer. Du kan design din egen t-shirt online. Og hvis du har ekstra overskud, kan du forberede en individuel trøje, hvor der står skrevet et kendetegn for hver person.

Vær sammen om en fælles interesse

De fleste venner har en eller flere fælles interesser. Og her giver det mening at tage udgangspunkt i disse. Hvis hele gruppen elsker øl, vil det være oplagt med ølsmagning. Her får du både smagt på en masse øl samt får mere viden omkring øl. Desuden giver ølsmagning noget at snakke om – både imens og bagefter. Hvis din gruppe bedre kan lide whisky, findes der også whiskysmagning.

Ønsker du at prøve noget helt andet, kan du tage vennerne med på casino – gerne på den første dag i måneden.