Insistér på den gode bankoplevelse

Mange af os har det nok sådan, at hører vi intet fra vores bank, er det en god bank. Denne strategi kan fungere i en vis tid – lige indtil vi står over for store, økonomiske omvæltninger i livet. Det er hér, at relationen skal stå sin prøve, for det er nu, det for alvor bliver tydeligt, om banken og os som kunderne taler samme sprog.

Har du en bank, du er glad for? En bank, der leverer på de parametre, du lægger vægt på? Hvis du kan svare klart og tydeligt ja, er der umiddelbart ingen grund til et bankskifte. Er du derimod ikke imponeret over serviceniveauet, priserne eller noget helt tredje i dit nuværende pengeinstitut, kan det være en god ide at overveje, om der skal ske nyt på den front.

Fordelene ved et bankskifte kan ofte være mange og inkludere alt fra bedre personlig rådgivning til billigere renter og gebyrer. Og særligt hvis du står over for store omvæltninger i tilværelsen som eksempelvis giftermål, familieforøgelse eller skilsmisse – omvæltninger, der kan have økonomiske konsekvenser, som rækker langt ud i fremtiden – er det vigtigt, at relationen er sund og givtig.

Og én ting er sikkert: En bank, der ikke for alvor forholder sig til kundens egne drømme og muligheder, er ikke en bank, der er værd at satse på i det lange løb.

Velkommen i danskernes foretrukne bank

Arbejdernes Landsbank er otte år i træk blevet kåret til danskernes foretrukne bank, og ser man på, hvilke parametre, der har sikret den imponerende anerkendelse, går blandt andet disse igen:

  • At banken yder kompetent og seriøs rådgivning.
  • At bankrådgiverne tager sig tid til at lytte til kunderne.
  • At banken forstår kundernes behov.
  • At bankrådgiverne evner at finde den bedste løsning for den enkelte kunde.

Ud over den gode kundeoplevelse har Arbejdernes Landsbank desuden fokus på det omkringliggende samfund, hvor man engagerer sig i gode sager både lokalt, nationalt og internationalt. Det er blandt andet bankens politik at:

  • etablere sponsorsamarbejde med sportsklubber og velgørende organisationer
  • engagere sig i lokalsamfundet og bidrage positivt til både kultur- og foreningslivet.
  • støtte humanitært arbejde via danske og internationale hjælpeorganisationer.

Så drømmer du om en ny bolig, et skønt sommerhus eller en udvidelse af dit eksisterende hjem, kan Arbejdernes Landsbank være det rette sted at begynde. Og har du først sagt A, garanterer vi, at du hurtigt kan komme til at sige B. Fra dit første møde med os og til dine konti er oprettet, og dine kort kommer med posten, går der nemlig kun få uger.

Vil du vide mere om Arbejdernes Landsbank, så klik dig ind på www.al-bank.dk.