Hvordan håndteres en virksomhedsoverdragelse?

At købe eller sælge en virksomhed er en beslutning af stor betydning. Samtidig er det en beslutning, der er forbundet med store risici i det, at der er meget på spil i selve overdragelsen af virksomheden. Her skal alt spille sammen i forhold til tid, kompleksitet og følelser for, at overdragelsen kan siges at være succesfuld. En grundig og succesfuld virksomhedsoverdragelse indeholder mange forskellige elementer, som kan være vanskelige at overskue både på grund af det store antal af spekulationer på det personlige plan, men samtidig er der også en række af praktiske beslutninger, der skal tages, og den daglige drift skal stadig holdes i gang. Med alle disse forskellige elementer er der meget for både køber og sælger at holde styr på, og dette kan i mange tilfælde lede til uenigheder, hvilket helst skal undgås under en virksomhedsoverdragelse.

Et godt råd til dig

Heldigvis er der flere ting, som man kan gøre for at sikre sig en god oplevelse ved virksomhedsoverdragelsen. Et rigtigt godt råd er helt sikkert at tage kontakt til en advokat, som kan hjælpe med den økonomiske side af sagen, og han kan også sørge for, at hele overdragelsen sker i den rigtige rækkefølge. På den måde kan man sikre sig, at den daglige drift stadig holdes i gang, man når til enighed i forhold til prisen, og både køber og sælger vil afslutte processen med et smil.

Tag kontakt til TVC Advokatfirma

TVC Advokatfirma er et team bestående af dygtige advokater og specialister inden for virksomhedsoverdragelse. Her er nøgleordene grundig forberedelse og processtyring, hvis det bedste resultat skal opnås. Her er der både hjælp til dig, der skal sælge, men du som køber tilbydes også rådgivning, hvis der er brug for dette.  Alt, hvad der hedder Kontraktarbejde og forhandlinger, overlades til advokaten, så både køber og sælge kan stresse helt af på det juridiske plan.