Hvor stor en erstatning har du krav på?

Når man kommer ud for en ulykke, eller der kommer skader på ens bolig, har man ofte krav på erstatning. Men det kan være svært selv at vurdere, hvor meget man egentlig har krav på. Derfor kan det være en god ide at søge professionel hjælp hos en advokat.

Hvad end det handler om en personskade eller tingskade, kan en advokat hjælpe dig med at få den erstatning, du er berettiget til. En advokat har nemlig masser erfaring på området og er sat godt ind i alle de særlige regler der er.

Du kan bl.a. få rådgivning omkring:

  • Tingskader
  • Arbejdsskader
  • Skader på bolig

Tingskader

Hvis dine ejedele er blevet beskadiget ved en ulykke, kan du som oftest så dem erstattet af skadevolder.
Du bør dog være opmærksom på, at du at din erstatning ikke nødvendigvis dækker den udgift du har til køb af en helt ny genstand.

Arbejdsskader

Har du været ude for en ulykke på din arbejdsplads, er der tale om en arbejdsskade, også selvom ulykken ikke nødvendigvis skyldes forholdene på arbejdspladsen. Det er derfor din arbejdsgivers arbejdsskadeforsikring der skal dække dit erstatningskrav.

Hvis ulykken er forårsaget af en anden person på din arbejdsplads, kan du kræve yderligere erstatning af denne person.

Skader på bolig

Skader på din bolig kan være en kompleks sag. Det skyldes, at der både skal vurderes hvem der har skylden for skaden, og hvor stor den er. De fleste skader vil være dækket af din egen forsikring.

Hvis det handler om skader eller mangler, du opdager kort efter du er flyttet ind i boligen, kan en advokat hjælpe dig med at undersøge, om du kan få skaderne dækket.

Du kan i øvrigt også få rådgivning om trafikskader, hundeskader, glideskader mm. Men uanset hvilken skade du har pådraget dig eller din bolig/ejendele, kan det være en god ide at søge rådgivning hos en advokat, så du kan være sikker på, at du får den erstatning du har krav på.