Guide: Hvilken støvsuger er den rette for dig?

I ethvert hjem er der behov for en støvsuger, hvis man gerne vil have et godt indeklima i hjemmet. Dog findes der i dag flere forskellige former for støvsugere, og det er derfor ikke altid lige nemt at vælge den rette. Herunder får du et overblik over de forskellige støvsugere, der findes, og du kan dermed selv vælge herudfra, hvilken støvsuger du bedst kan lide til dit hjem.

 

Den traditionelle støvsuger

Denne støvsuger ses i de fleste hjem. Den er helt almindelig i det, at det er den støvsuger, som de fleste har det bedst med, da den virker til at være mest pålidelig. Selvom den ikke er den mest medgørlige støvsuger, og den ikke har nogen nye eller smarte funktioner, har den været førstevalget hos flere familier i mange år. Støvsugerens eneste ulempe er, at en ledning følger dig rundt, mens du støvsuger.

 

Den smarte robotstøvsuger

Den nyeste teknologi inden for støvsugere må siges at være robotstøvsugeren. Denne støvsuger har ingen ledning, og den klarer arbejdet helt selv. Du skal altså ikke selv støvsuge, men blot starte den inden du går ud af døren. Robotstøvsugeren er dog i de fleste tilfælde dyrere end andre støvsugere, og det er derfor en større investering at købe sådan en.

 

Den lille håndstøvsuger

Håndstøvsugeren er ikke ligefrem et alternativ for den almindelige støvsuger, da den holdes i hånden. Dog er den god at have, hvis man har et mindre areal, der ofte skal støvsuges. Sugeevnen her er heller ikke den bedste, men den kan komme ind overalt, og den er ikke koblet til nogen ledning.

 

Køb din støvsuger her

Skal du ud og investere i en ny støvsuger, bør du tjekke denne side ud. Her finder du flere forskellige støvsugere, som alle har hver deres fordele og ulemper. Find ud af med dig selv, hvad du har brug for og invester derefter i den bedste løsning.