Hold dig i form – også på ferien

Selv om du tager på ferie betyder det ikke at du skal droppe alt. Din krop har ikke godt af at gå fra at være i fuld gang hver dag, til pludseligt at forholde sig helt i ro i en uge. Det kan sagtens føles som om det er det du har brug for, men det har faktisk ikke den effekt du måske forestiller dig.

Tjek fitpilot.dk og få gode råd og tips til hvordan du kan holde dig i god form, både til hverdag og på ferien.

Sundhed er mere end sund kost

At spise ordentligt er alfa og omega for din sundhed, uanset om vi taler hverdag, fest eller ferie. Når det så er sagt, så kan du altså godt leve usundt selv om du spiser sundt. Spiser du mere end du forbrænder, så er det usundt også selv om det er æbler og gulerødder du spiser for meget af.

Balancen mellem indtag og behov er vigtig. Lever du et liv på en kontorstol, så forbrænder du ikke ret meget. Motion er vigtig for din forbrænding og for din krops velvære i det hele taget. Op af stolen og ud på en frisk cykeltur. Skift i det hele taget bilen ud med cyklen, når det kan lade sig gøre.

Sundhed er også sund kost

Kød gør ikke noget godt for dig. Det gør ikke noget godt for miljøet eller for noget som helst andet. Skift dit kød ud i lige mål med kikærter, sorte eller hvide bønner. Du får mere af alt hvad du har brug for i kikærter end i kød.

Spis en masse grøntsager og en håndfuld nødder hver eneste dag. Lav en juice af citron, agurk og et par frosne ærter. Lev sundere og længere med motion og god kost.