Guide: hvilken type printerpatroner skal du vælge?

Der findes et utal af forskellige tonere og blækpatroner, og det kan derfor være svært at finde de rigtige til netop din printer. Her får du en guide over de ting, du bør vurdere for at finde ud af, hvilke printerpatroner er de rette for dig.

Lær din printer at kende

Du skal begynde med at besvare følgende vigtige spørgsmål:

  • Hvilket mærke er min printer?
  • Hvilken serie er min printer?
  • Hvilken model er min printer?

Når du har noteret dig disse ting, kan du bedre tage stilling til, hvilke printerpatroner, der passer til din printer. Herigennem finder du også ud af, om din printer er en blækprinter eller en laserprinter. Dette er relevant at vide for at finde ud af, om du skal have fat i en toner eller blækpatroner. Nu kan du nemt lave en specifik søgning ved hjælp af disse oplysninger på internettet eller i en butik.

Find de perfekte printerpatroner til dig

Hernæst skal du tage stilling til, om du foretrækker et printermærkes originale printerpatroner, eller om du vil prøve kompatible printerpatroner. Originale printerpatroner kan for eksempel være lavet af producenter, såsom Brother, HP, Canon, DELL, osv. Kompatible printerpatroner er produceret af en tredjepart og ikke af printermærket selv. De er derfor gerne billigere end de originale printerpatroner.

Du har højst sandsynligt haft de originale printerpatroner på et tidspunkt i forbindelse med købet af din printer. Derfor har du nok en fornemmelse af, om du kan lide produktet eller ej. Er du fint tilfreds med disse, kan du sagtens fortsætte med at bruge dem. Du kan dog med fordel prøve de kompatible printerpatroner, hvis du gerne vil spare lidt penge. Du skal altså afslutningsvis forsøge at tage stilling til, hvad du foretrækker. Ønsker du mere information om billige kompatible printerpatroner i høj kvalitet, kan du klikke her.