Gode idéer til ”drengerøvstur”

Vi kender det alle. Dagene bliver kortere, og der er hurtigere mørkt. Det er blevet vintertid. Og mange reagerer på dette med nedsat energi eller dårligere humør. Kan du nikke genkendende til dette, så er det måske på tide at få kickstartet energiniveauet med et skud adrenalin. Få fat i dine nærmeste kammerater eller kammeratinder, og forbered jer på drengerøvstur! Nedenfor får du flere gode forslag til fede aktiviteter, og vi sparker det hele i gang med

Få et tiltrængt skud adrenalin med paintball

Skal du og vennerne på ægte drengerøvstur, så kan dagen bedst startes med en god omgang paintball. Har du aldrig hørt om dette, så må du have boet under en sten, for det er blevet mere og mere populært med årene. Nu om dage findes der mange fun-centre og lignende steder over hele landet, der tilbyder paintball enten som en del af en oplevelsespakke eller bare for sig selv. Du kan f.eks. spille paintball i både København og på Amager. Paintball går som regel ud på, at man bliver klædt på i camoufleret udstyr med dertilhørende maske. Herefter får man udleveret paintballpistoler, og bliver sat på en opstillet bane, hvor man som oftest spiller ”Capture the Flag”. Det er især en populær aktivitet på polterabender, hvor man som bonus får lov at skyde efter gommen, der oftest bliver klædt i et lyserødt kaninkostume eller lignende. Lyder dette som noget for dig og dine kammerater? Så bestil paintball i København her.

Andre fede forslag

Er paintball ikke lige din kop te? Så kan du også forsøge dig med bordfodbold, hvor du og dine venner bliver bundet til en stang og fungerer som spillerne. Derudover kan i også undersøge promillehockey, bubble soccer, lasergame, blindebold, eller den klassiske forhindringsbane fra tv; Wipeout! Alt dette og mere til kan findes rundt om i landet, så kun fantasien sætter grænser, når der skal arrangeres tur med vennerne.