Forevig dine rejseminder med en god smartphone

Oplevelser og minder er noget af det dyrebareste vi har, da det er noget, man kan tænke tilbage på i rigtig mange år ud i fremtiden. Du glemmer nok aldrig, da din mor gav dig studenterhuen på, da du fik dit drømmejob, eller da din ægtefælle sagde ja til at blive din.

I dag findes der mange forskellige måder, hvorpå man kan forevige minder og oplevelser. Du kan skrive om dine oplevelser på de sociale medier eller i din dagbog, ligesom du kan forevige minder gennem billeder. Du har eksempelvis mulighed for at forevige dine rejseminder ved at tage nogle gode billeder på rejsen.

En smartphone kan være lige så god som et kamera

Du behøver ikke at smide mange tusinde kroner efter et professionelt kamera, når din smartphone kan gøre det lige så godt. En smartphone kan ikke altid hamle op med et nyere spejlreflekskamera, men man bør ikke undervurdere, hvor gode billeder en smartphone kan tage.

iPhone 7 er blot en af de smartphones, som er blevet udstyret med et fremragende kamera. Du kan forvente, at denne smartphone tager gode billeder både indendørs og udendørs, men der er ingen tvivl om, at det er nemmest at tage skarpe billeder udenfor. Drømmer du om at eje en brugervenlig smartphone med et fremragende kamera, så find en iphone 7 her.

Tag backup af din smartphone

Det er sund fornuft at tage backup af sin smartphone, hvis man har en masse billeder og videoer, som man ville blive ked af at miste. At lave en backup kan lyde en smule teknisk, men det er faktisk ganske simpelt.

Hvordan du laver en backup afhænger af, hvilken smartphone du ejer. Du kan finde en guide ved at søge på nettet. Benyt dig evt. af en videoguide, hvis du gerne vil høre og se, hvad du skal gøre for at tage backup af din smartphone.

Bestil rejser via din smartphone

Ja, en smartphone kan faktisk bruges til meget andet end at tage billeder og foretage opkald. Du kan også bestille rejser og mange andre ydelser fra den. Læg dig til rette i sofaen, grib ud efter din smartphone og besøg www.profil-rejser.dk for at bestille en rejse.

Det er normalt ganske sikkert at afgive bestillinger via mobilen, hvis man blot holder sig til velrenommerede rejseselskaber, som ikke går på kompromis med sikkerheden. Alt kan klares fra mobilen – alt fra research og indhentning af tilbud til booking og betaling. Det bliver ikke nemmere.