Fine dekorationer til festen

Noget af det første man unægteligt vil lægge mærke til når man er med til fest som gæst, det er og vil altid være dekorationerne rundt om i lokalet og på bordene. Der er intet mere hyggeligt end at komme med til en fest, hvor man tydeligt kan mærke at der er kælet for hver og en detalje til festen. Det kan være mange forskellige ting, der kan udgøre dekorationerne rundt om i lokalet og nogle kan fx være balloner der er udformet som det antal år som fødselaren fylder til fødselsdagsfesten hvis man er til sådan en. Det kan også være guldstøv der dekorerer mange af stolene og bordene hvis man er med som gæst til et magisk bryllup, hvor det er ekstra vigtigt at man får skabt en romantisk stemning så det ikke kun er brudeparret men derimod også alle gæsterne der vil gå fra festen med et mindeværdig oplevelse rigere.

Lav selv det meste

En af de første ting man selv kan gøre er at stå for servietfoldningen. Find en udførlig guide med videoinstruktioner til hvordan man folder servietterne lige her. Der er mange forskellige måder at folde servietterne på, og man kan vælge at forme servietterne som små velkendte figurer som måske en svane eller en sjov frø eller man kan gøre det mere abstrakt. Det er alt sammen op til en selv.

Hvad kan man selv gøre for at spice lokalet op?

Der er rigtig mange ideer og små finurligheder man selv kan gøre brug af for at dekorere festen op. Men før man går i gang med dette skal man dog tænke over om der er et specielt tema med til festen. Hvis man eksempelvis holder en fest der står i 80ernes tegn så har man allerede der en masse at arbejde ud fra. Er det ligeledes en fest med James Bond som tema så kan man hurtigt gøre brug af nogle af de kendte varetegn fra denne verden når udsmykningen skal være der.