Find en kommode, du kan være stolt af

Noget af det første, som man løber tør for, er opbevaringsplads, så hvis du leder efter et solidt opbevaringsmøbel, der ikke optager alt for meget gulvplads, er en kommode nok lige præcis det, som du leder efter. Kommoden er særdeles funktionel til at have stående i stuen eller inde på kontoret, hvor det typisk flyder med vigtige papirer og fotomapper fra gammel tid. Kommoden giver dig mulighed for at gemme noget af de mindre pæne væk, mens du kan udstille brugskunst på de tomme hylder efterfølgende. Vi har alle brug for ekstra opbevaringsplads, så hvorfor ikke investere i et møbel, der er skræddersyet alle dine opbevaringsbehov?

Vælg den rigtige kommode

Mangler du inspiration til, hvordan en kvalitetsrig og billig kommode kan se ud? Der er mange typer af kommoder i forskellige farver, former og materialer, og hvis du ikke er 100 % sikker på, hvad du leder efter endnu, kan du se meget mere her. Det er altid en god idé at starte med at kigge på et bredt udvalg, hvis du ikke ved, hvad du skal gå efter.

Kommode i gammel og ny stil

Ligesom når det kommer til andre møbler i hjemmet, så er der altid det ældgamle spørgsmål, som man skal tage stilling til. Stilarten. Heldigvis er der mange muligheder, og du kan vælge lige den, der passer ind i dit hjem. Moderne og stilrene kommoder i hvid, sort eller træfarvet er alle løsninger, som passer ind i ethvert hjem. Du kan også være sikker på, at kommoderne er tidsløse, hvilket gør det til en god investering. Er du mere på den traditionelle og konventionelle side, så kan det være, at en kommode i genbrugstræ er mere dig. Det giver i modsætning til mere moderene kommoder en rå og hyggelig stemning.

Skal kommoden være helt tillukket eller ej?

Kommode fås både tillukkede eller åbne – eller en kombination mellem de to. Du skal gøre op med dig selv, om du har behov for at lukke helt af, eller om du har brug for udstillingspladser til dine fine nipsting.

Naturen kommer ind i hjemmet – kommode af flot træ

Kommode af træ giver et utrolig organisk look, og det rå og naturlige ydre, man får af træ, giver et nordisk look, som så ofte er publiceret i boligmagasiner verden rundt.