Find den kanariske ø der passer til dig og din ferie

Når du skal på ferie, hvad prioriterer du så højest? – shopping, oplevelser eller måske surfing. Uanset hvad du er til, så findes der mange muligheder på de kanariske øer. Øerne har mange ting til fælles, såsom de dejlige strande og det varme vejr, men der er også nogle ting, der skiller dem ad. Herunder er der fremhævet to af øerne og de ting, som kendetegner dem.

De forskellige øer og det de kan tilbyde

Gran Canaria
Hvis du er typen, der gerne vil på en storbyferie, så kan du tage til hovedbyen Las Palmas på Gran Canaria, så er der mange shoppingmuligheder. Der er et shoppingcenter ved strandpromenaden, men hvis du hellere vil ind i nogle små lokale butikker, så kan du tage til byens gågade, Triana. Når du om aftenen har tilfredsstillet din shoppelyst, så kan du tage til nogle af de mange natklubber og barer, der findes i Las Palmas.     

Furteventura
Denne kanariske ø er meget kendt for sine lange strande med fint sand. Derudover så er en af øens store kendetegn også de mange muligheder for sport. Derved er denne ø ideel for dig, hvis du gerne vil på en aktiv ferie. På stranden er der blandt andet mulighed for at vindsurfe, kitesurfe og bodyboarding. Hvis du ikke er så meget til aktiviteter på stranden, så er der også mange muligheder for at cykle. Du kan både køre på cykel og mountainbike rundt om Jandiahalvøen. Hvis du gerne vil vide mere om Furteventura, så kan du klikke her.

Hvornår skal man rejse til de kanariske øer?

Den bedste rejseperiode til de kanariske øer er fra april til oktober. Om vinteren kan der være milde temperaturer mellem 20 og 23 grader. Til trods for dette, så er højsæsonen sommermånederne, så hvis du gerne vil spare penge på din ferie, så kan du vælge at rejse mellem efteråret og foråret.