Festlige indslag til dit arrangement

Står du og skal holde en fødselsdagsfest, en reception eller et firmaarrangement i den nærmeste tid? Og vil du gerne have, at gæsterne virkelig får en god oplevelse, som de kan huske? Så er det måske en idé at bestille underholdning. Underholdning kan være mange ting, og man kan selvfølgelig også lave den selv. Hos Bookinghuset.dk kan du booke et væld af forskellige typer underholdning lige fra komikere, bands, foredrag og andre sjove indslag. Der er efterhånden mange talenter i Danmark, så hvorfor ikke få nogle af dem ud at optræde for din forsamling?

Manipulation og mystik

Hvis du ønsker at booke et anderledes indslag til dit arrangement, kan du bestille et show med hypnotisøren Jan Hellesøe. Han er kendt fra flere programmer på DR3 og har haft stor succes med at udføre besynderlige psykologiske eksperimenter på almindelige og kendte danskere. Han benytter sig af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner. Du kan booke Jan Hellesøe til shows, der tilpasses netop dine gæster. Hvis du vil skabe en humoristisk, intim og finurlig oplevelse for dine gæster så klik her.

Let the music play

Til de fleste arrangementer og fester er det vigtigt med den rigtige musik. Det kan man få ved at sætte en lang playliste på, men hvis det skal være lidt ekstra, kan du også bestille et band eller en DJ. Hos Bookinghuset.dk er der mulighed for at booke kendte bands som Scarlet Pleasure, Big Fat Snake og mange andre. Er budgettet ikke lige til en stor dansk kunstner, findes der heldigvis rigtig mange dygtige mindre kendte bands i hele landet. De findes i alle former og indenfor alle genrer. Det betyder også, at du nemt kan finde det perfekte band til din temafest. Til mere uformelle arrangementer eller lange fester kan en DJ være den rigtige løsning. Så er du sikker på, at der bliver sat ild i dansegulvet.