Få dine brugte møbler godt og sikkert frem til nye ejere

Den gule sofa, som har givet dig glæde og farve i hverdagen, har udtjent sin pligt i din lejlighed. Du har nemlig fundet en ny, helt anderledes og smart sofa. Med alt den kærlighed du har givet til den gule sofa, vil det være en skam blot at smide den ud. Du har derfor lavet diverse online opslag, så en mulig ny ejer kan få lige så meget glæde og farve i sin hverdag, som du har haft. Det kan også være, du er så heldig, at du allerede har fået afsat dit kære eje. Men dit problem er bare, hvordan får du den fragtet?

Transportmuligheder i dit område

Uanset hvor stor eller lille din gule sofa er, så kræver den nogle stærke muskler til at bære den, men også en trailer eller anden form for større transportmiddel. Du har altså nogle forskellige transportmuligheder:

  • Den nye ejer må selv hente
  • Låne en trailer
  • Bestil professionel hjælp

Hvis hverken dig eller den nye ejer ikke har bil, så kan noget professionel hjælp være en god idé. Du kan undersøge diverse transportmuligheder i dit område, og hvis du eksempelvis bor i Midtjylland, kan du kontakte diverse vognmænd i Skive eller omegn.

Sikker udkørsel

Med kontakt til eksempelvis den lokale vognmand i Skive eller andre professionelle hænder, vil du i de fleste tilfælde være sikker på en god behandling. De professionelle i fragtbranchen vil netop gerne hjælpe dig – også mere end én gang. Derfor kan du hos størstedelen af eksempelvis vognmænd være helt tryg ved, at dine møbler kommer godt og sikkert frem. Så når du ikke selv har muligheden for at stå klar med trailer til fragten af din nu forhenværende gule sofa, så kan du trygt overlade jobbet til professionelle kræfter. Så bliver du selv og den nye ejer glad.