Få den rette hjælp ved dødsfald

Det er en stor sorg, når man mister nogen, som står en kært, og der er desværre meget praktisk, som skal ordnes. Det kan være meget hårdt at få overskud til det hele, når man sørger, og her kan en bedemand være til stor hjælp for dig. De står klar til at hjælpe dig helt fra dødsfaldet og til det sidste papirarbejde er færdiggjort, så du på intet tidspunkt skal stå alene med det. Der bliver taget hensyn og prioriteret dine behov frem for alt, men selvfølgelig også med henblik på, hvis den afdøde muligvis har efterladt ”Min sidste vilje”.

Hos Veigaard’d efterf. Begravelsesforretning finder du din lokale bedemand i områderne Ulfborg, Ringkøbing, Vemb og omegn. Det er vigtigt at vælge en bedemand, som du har tillid til, og derfor kan det være en god idé at gå med en lokal bedemand. Du vil altid kunne tale med din bedemand om din sorg, og de vil tage tid til dig og støtte dig gennem den svære tid. De er både professionelle og omsorgsfulde, og du vil ikke skulle stresse over begravelsen, når du har deres hjælp til at arrangere, samtidig med at du kan tale med dem om alt, du skulle have behov for.

Find en erfaren bedemand

Hos Veigaard’s begravelser har de nogle meget erfarne bedemænd, som altid står klar til at hjælpe dig gennem svære tider. De er uddannede og har et stort kendskab til mennesker og deres sorg, og du skal derfor aldrig bekymre dig om, at de vil tage sig tid til dig og behandle dig og din sorg med respekt. De er der hovedsageligt for at hjælpe med alle de praktiske ting som følger med en begravelse eller bisættelse, men du vil også altid kunne lette hjertet til dem, hvis det er noget du har behov for.

Du kan kontakte dem i den fysiske butik I Ulfborg, hvor kontoret har åben hver onsdag mellem kl. 10 og 11, eller du kan kontakte dem over telefonen. Telefonen er døgnåbent, da der altid skal være tid til at hjælpe folk i nød, hvis de har akut behov for at tale eller skal have lavet en aftale om planlægning af begravelse.

Se mere her.