Få dit tag til at se ud som nyt med en algebehandling

Er du plaget af trælse alger, der giver dit tag samt sine fliser et trist udseende? Så er du kommet til det helt rette sted. Ønsker du nemlig at komme til bunds med de trælse alger, skal du blot have givet dit tag eller dine fliser en algebehandling. En algebehandling er faktisk næsten en must, da vi har i Danmarks er plaget af fugtigt vejr, som giver algerne de perfekte rammer for vækst. Oplever du således, at der er grønne, sorte, gule, grå eller hvide pletter på dit tag, eller oplever du, at trælse alger og mos samler sig i store plamager på dit tag, skal du altså have givet dit tag en grundig rens samt algebehandling – det har det brug for! Bestiller du således en algebehandling hos et professionelt team, vil resultatet være et rent, pænt og præsentabelt tag – helt som nyt. Ønsker du således at få dit tag til at se ud som nyt igen, kan du lige her læse meget mere om, hvordan dette opnås samt, du kan få et uforpligtende tilbud på en algebehandling.

Algebehandling – undgå store skader

Døjer du således med alger, lav eller mos på dit tag, er det altså utroligt vigtigt, at du får gjort noget ved det – eksempelvis ved at få det renset og derefter foretaget en algebehandling. Får du nemlig ikke fjernet algerne på taget, kan de have store konsekvenser for taget, da alger er yderst skadelige for dit tag. Algerne fungerer nemlig som en svamp, der gør det muligt for fugt at trænge ind i tagkonstruktionen. Får du derfor ikke fortaget en tagrens og algebehandling i tide, er der stor chance for, at der kommer frostsprængninger. Frostsprængningerne opstår nemlig ved, at algerne danner væskefyldte rødder i tagstenene. Disse rødder fryser til om vinteren, og de vil derfor udvide sig og til sidst og frostsprænger dit tag. Ikke nok med det, så risikerer du også, at dine tagplader og tagsten bliver forskubbet, hvilket også giver mulighed for vand at trænge ind på dit loft.

Det er altså yderst vigtigt at få foretaget en algebehandling i tide, så du undgår dyre skader og konsekvenser. Ring derfor til en specialist i dag, og få et uforpligtende tilbud på en algebehandling af netop dit tag.