Få din drømmeferie på Gran Canaria

Det kan være et svært valg at træffe, når valget står på destinationen for årets bedste ferie. Ønsker man at trave storbyens gader tynde, hvor man kan opleve de flotte og populære seværdigheder, shoppe sig fattig i hele byens butikker og nyde en kold øl på en hyggelig fortovscafé midt i byens centrum? Ønsker man blot at ligge og flade ud på en smuk sandstrand hvor solens stråler varmer kroppen, og hvor man kan nyde en kold drink eller bade i havet for at køle ned? Eller ønsker man eventuelt noget helt tredje på drømmeferien? På Gran Canaria kan man få det hele – og mere til!

Gran Canaria har i mange år været et af favoritrejsemålene i Danmark – og med rette. Der er både mulighed for fine strande, alsidige shoppingmuligheder, gode hoteller, store golfbaner, lækre restauranter og spændende natteliv, samt dejligt varme temperaturer hele året rundt. Herved har Gran Canaria en stor alsidighed og bredde, hvor man kan opleve og lave hvad end man har lyst til.

Tag børnene med

Hvis du har børn er Gran Canaria et oplagt sted at rejse til. Spies’ hotelsortiment rummer noget for enhver smag, så både store og små kan trives på en god ferie. Du kan for eksempel vælge et lækkert familievenligt hotel, hvor der er mange muligheder for underholdning og aktiviteter, samt motionsrum, holdtræning og spaafdeling. Alternativt kan du blandt andet vælge Ocean Beach Club, som er et luksuriøst, fredeligt og moderne hotelkoncept, med et stort udbud af forkælelse til dig og familien.

For jer uden børn

For voksne, der rejser uden børn, kan et godt valg være Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés. Her ligger hotellet i nogle stilfulde samt centrale omgivelser, og der er blandt andet velsmagende menuer, indbydende poolområde og meget andet. Her er man også i gåafstand til både shoppingmuligheder og forlystelsesliv.