Er du træt af tør vinterhud?

Til trods for at kalender siger marts, og det officielt er foråret, så hænger kulden ved endnu. Og er der noget, vores hud ikke er glad for, så er det kulde. Din hud har brug for pleje hele året rundt, men når det koldt, er det især vigtigt at give huden ekstra omsorg. Luftfugtigheden falder om vinteren, hvilket bevirker, at mange oplever problemer med tør hud, manglende glød og røde plamager. Fortvivl ikke med en ansigtsbehandling fra Lev Positiv nær Roskilde får dit ansigt den opmærksomhed, det fortjener.

Få en strålende hud

Hos Lev Positiv kan du få en ansigtsbehandling, som plejer din tørre vinterhud og gør dig klar til at byde foråret og solens varme stråler velkommen. Når vejret skrifter, så skifter din huds behov sig også og især huden i ansigtet. Vi pakker kroppen ind i varme klæder, og propper hænderne i vanter, men vores ansigter er altid blottet og konstant udsat for alle former for vind og vejrforhold. Plej dit ansigtet med en ansigtsbehandling udført af en professionel kosmetolog og få fjernet alle de døde hudceller og affaldsstoffer.

Økologiske råvarer

En ansigtsbehandling fra Lev Positiv er udelukkende baseret på friske og økologiske råvarer, som genopbygger og beskytter din hud i dybden. Der findes forskellige ansigtsbehandlinger både til mænd, kvinder og teenagere. En teenagers hud er især sensitiv overfor snavs, og en ung hud er ofte udfordret af en overproduktion af fedt og talg, som kan føre til skinnende hud og bumser. Heldigvis er der råd for disse udfordringer. Til dig som ønsker at give dit ansigt ekstra luksus, kan en 24 karat ansigtsbehandling være velegnet. Her påføres dit ansigt en guldmaske, som indeholder stimulerende egenskaber. Forkæl dig selv og byd foråret velkommen med en lækker ansigtsbehandling som vil få din hud til at stråle.