Er du klar på en date?

Picnickurven er pakket med vin og frugt, men hvem søren skal du tage med på date? Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så er der godt nyt, du er ikke alene. Rigtig mange søger en at tage på date med. I dag er der heldigvis mange online muligheder for at finde en at tage med på date.

Sådan finder du en date

Du har nok prøvet lidt af det hele. Byture der kun blev til one night stands og aldrig til rigtige dates. Bind dates opsat af din gode ven eller veninde, men som gik helt i vasken. På www.single.dk kan du oprette en profil og dermed finde nogle, som du kan tage på date med.

Dating er som en slikbutik

Når du opretter en profil, skal du vide, at du ikke er alene. Derfor er det vigtigt, at du skiller dig ud. Forstil dig at datingsiden er, som når du står i slikbutikken og laver en bland-selv-pose, du vælger særlige stykker ud og lader andre stykker ligge. Sådan er det også med dating. Derfor må du gøre noget, for at du vækker opmærksomhed.

Hvad du skal gøre og ikke skal gøre på din nye datingprofil

  • Et godt profilbillede

Ja tak – Et godt billede af dig selv, som viser, hvem du er, og hvordan du ser ud i dag. Har du ikke et billede, som du er tilfreds med, så få taget et nyt. Fokus skal være på, at det kun er dig, som er på billedet.

Nej tak – Brug ikke gamle billeder, som ikke stemmer overens med, hvordan du ser ud, det kan virke utroværdigt. Hold børn, hunde, katte, fugle, slanger eller andre, som du holder meget af, ude af dit billede. Fortæl i stedet om dem i din profiltekst eller del billeder af dem i dit galleri.

  • En god profiltekst

Der er delte meninger om, hvor lang en profiltekst skal være. Her kan du evt. læse andres profiltekster igennem og derigennem se, hvad der tiltaler dig mest. Sørg for at der er balance i din tekst, så den ikke bliver for tung, men heller ikke for fluffy. Du kan dele en historie, som beskriver dig som person, dine værdier eller noget helt tredje. Hvis humor står dit hjerte meget nært, så kan du vise det ved at give din tekst et tvist med sjove vendinger.