En solid base i København

Vil du opleve Københavns mange særværdigheder, men have en base, når mørket lægger sig på? Det giver storbyen dig rig mulighed for. Byen tilbyder nemlig ferielejligheder, hvor alt fra børnefamilier til forretningsmænd i jakkesæt, kan have base. En ferielejlighed i København er til dig, der ønsker at være uafhængig. Du kan finde inspiration på siden her og undersøge de mange muligheder for at leje ferielejligheder i København.

 

Skønne oplevelser til alle

Med en central base kan du nemt komme fra A til B. Dét er en fordel, når du skal rundt til de mange særværdigheder. Du kan tage en tur i Tivoli, som er en forlystelsespark, men også en smuk have med lækre restauranter og aktiviteter tilpasset alle aldre. Derudover kan du se den meget berømte havfrue ’Den Lille Havfrue’, som sidder så nydeligt ud til vandet. Hvis du er til shopping, skal du opleve ’Strøget’, som kan være ét stort menneskemylder, men værd at opleve. København er desuden byen med mange lækre restauranter og caféer, hvor du kan få lige, hvad hjertet begærer. Det kan være alt fra Sushi og thaimad til Street Food på Refshaleøen og smørrebrød i Nyhavn.

 

Transportmuligheder rundt i byen

København er også kendt under navnet ’cykelbyen’, fordi størstedelen af indbyggerne cykler rundt til dagens gøremål. Det er oftest den hurtigste transportform samt god motion. Såfremt det regner, hvilket sagtens kan forekomme i Danmark, er der rig mulighed for at tage S-toget eller metroen. Disse tog kører på skinner i døgndrift, så hvis du skulle misse ét, så kan du bare hoppe på det næste. Sidst, men ikke mindst, kører de gule og blå busser, og såfremt du foretrækker transport i bil, kan du hoppe i en taxa.

 

Transport for sjovt

Hvis du er turist i København og ønsker at få et samlet indtryk af byen, kan du hoppe på en af de røde sightseeing-busser. Den transporterer dig rundt til de mest kendt områder i København. Hvis solen skinner kan du sidde øverst, så du har frit udsyn og mulighed for de at tage de bedste billeder til fotobogen. København – som navnet fint udtrykker det – er en gammel havneby. Hvis du ikke lider af søsyge, kan du nemt springe på en kutter, der tager dig på kanalrundfart. Det er rigtig smukt og anderledes at se byen fra vandet. I sommerperioden har du den unikke mulighed, at nyde en rundfart med en flaske rosé i solen.