Dyrenes beskyttelse støtter mere end dyr

Nogle gange skal der mere til for at hjælpe folk i den rigtige retning – og det her været gældende for Dyrenes beskyttelse. De har lavet et samarbejde med SEF Energi A/S, hvor de sammen arbejder mod et grønnere Danmark og gladere dyr. De har sammen skabt Dyrenes energi, som ikke bare giver dig en god mavefornemmelse – du hjælper også klimaet.

Grøn energi og glade dyr

Hvis du leder efter en måde, hvor du kan gøre mere og give mere tilbage end du tager, så skal du vælge elselskabet Dyrenes energi. De mener selv, at de kan gøre mere end det traditionelle elselskab. Deres fokus på dyrevelfærd og grøn energi, har givet dem en favorabel plads i elbranchen. De mener selv at kombinationen af de 2 organisationer har givet dem en plads i en målgruppe, som ikke tidligere har været i fokus.

Den miljørigtige el forbruger skulle engang kun sparer på strømmen for at være korrekt. Men med et bæredygtigt elselskabsmarked, kan du nu vælge bæredygtig energi, som bruger vindenergi som deres hovedprodukt. Derudover for du også lov til at støtte et godt formål gennem din elregning.

Når du vælger Dyrenes energi støtter du dyrs velfærd med 10 kroner om måneden og produktionen af bæredygtig energi. Du kan spare miljøet for 3,9 tons CO2 om året – det er en værdi, der er til at tage og føle på.

Hvis du gerne vil have mere værdi og mening ud af din elregning, kan du med fordel overveje et anderledes elselskab som Dyrenes energi.