Disse typer apps bør du have på telefonen, hvis du har meget transporttid

Hvis du har meget transporttid til og fra arbejde hver dag, har du så også tendens til at scrolle meningsløst gennem Facebook og Instagram? Kan du overhovedet huske halvdelen af det, dine øjne løb over, mens du sad i bussen eller toget? Hvorfor ikke bruge transporttiden lidt mere effektivt, og faktisk få noget ud af den tid, du alligevel bare sidder på din flade og venter på at blive fragtet fra a til b. Nogle mennesker har mulighed for at få arbejdet lidt mens de sidder i toget. Men har du ikke den mulighed, eller er toget eller bussen så fyldt hver morgen, at det er helt umuligt, så find ud af herunder, hvad du så kan bruge tiden på.

Lydbøger

Hvis du ikke føler at du får læst nok bøger, så hent en app med lydbøger og begynd at lytte under transporttiden. Uanset om du sidder i bussen eller toget, eller om du cykler eller kører bil, så tag et par høretelefoner i ørerne og start en spændende bog, og vupti, så vil transporttiden ikke blot være mere meningsfyldt, den vil også føles hurtigere.

Streamingtjenester

Du kan også se et afsnit af den serie, du følger for tiden, eller fortsætte på den film, du ikke nåede at se færdig aftenen inden. Hvis du ikke har Netflix, kan det hentes for kun 17 kroner, og hvis du ikke har så mange GB data til rådighed, kan du downloade serier på forhånd, så du kan se dem offline.

Musik

Du kan også koble fra ved at lytte til rolig musik, eller skrue tempoet på din cykeltur op ved at sætte upbeat musik i ørerne. Der er mange muligheder, så du behøver ikke at få ondt i fingrene af at scrolle gennem meningsløse opslag på de sociale medier, når du sidder i bussen eller toget.