De mest moderigtige accessories til mænd og kvinder

Accessories er altid en vigtig del af ens personlig tøjstil, og de små detaljer kan gøre mere end blot sætte prikken over i’et. Det er ofte de små ting, som er med til at skabe de fulde billede – uanset om det så er den tasken, kasketten, smykkerne eller bæltet. Men inden for accessories skifter tiderne også – og det gælder om at følge med, så man ikke kommer til at gå med en kasket, som er ganske forældet. Herunder tager vi derfor et kig på accessories til både mænd og kvinder, og du kan dermed læse lidt om, hvad der er hottest lige nu.

 

Must-haves til manden

Accessories bliver mere og mere markante hos mændene, og der har sjældent været et større fokus på det end lige nu. Mandemoden har ganske enkelt anerkendt, at mændene også går efter at sætte prikken over i’et med disse detaljer, hvilket har gjort det meget populært. Tidligere har det været de stribede strømper eller bestemte bælter. Lige i tiden er det dog mere simpelt og knap så udadvendt. Overordnet set er reglen med accessories lige for tiden blot, at det skal stemme overens med din tøjstil og være anonymt, men stilrent.

 

Tværtimod er det fokus især på kasketter, ure og solbriller. Selvfølgelig er det svært at sige, at ure og solbriller er mere populære nu end tidligere, men faktum er, at moden inden for disse accessories blot er i fokus nu – måske især, fordi egenskaberne ved disse ting passer godt til nutidens mandemode. Er du på udkig efter eksempelvis en klassisk baseball-cap, så se mere her.

 

Smykker, tasker og halstørklæder

Hos kvinderne kan det være sværere at skære alt over én kam. Selvfølgelig er der også modetendenser, men generelt er udvalget bredere og mere adspredt. Én ting, som dog altid er i høj kurs, er skandinaviske, simple og feminine smykker, som eksempelvis disse hos www.juliesandlau.com/da.

 

Man kan også vælge at dele moderne kvindelige accessories op på en måde, som skelner mellem dem, som giver farve og energi, og dem, som holder det klassiske udtryk. Ved sidstnævnte er det især ting som handsker, cross-over-tasker og andre håndtasker, som er med til at udtrykke klassen i din stil. Med dette menes der, at det er moderne lige for tiden at have sorte tasker, eksempelvis med sølvdetaljer, som ikke råber for meget op.

 

Der er dog også andre dele af dine accessories, som gerne må råbe mere op og give din stil personlig kant. Disse er blandt andet de føromtalte smykker, men også genstande som halstørklæder og strømper. Her er der nemlig for tiden rig mulighed for at skille sig ud og vælge med noget, som matcher din selvstændighed og dit humør. Det er her, at du tvinger farverne ind i din stil, og her hvor din vintermørke stil bliver genoplivet.