Backpackerens guide til valg af vandrehjem

Et af de ting, som du bliver rigtig god til, når du er ude at rejse som backpacker, er at hoppe fra vandrehjem til vandrehjem, og du finder også hurtigt ud af, hvad et godt hostel skal indeholde. I starten kan det være utrolig svært, eftersom du ikke helt ved, hvad du har brug for, før du står i situationen. Du får derfor nogle tips til, hvordan du finder frem til de bedste vandrehjem på din tur. Har du brug for et lån for at få råd til de bedste hoteloplevelser inden din rejse? Så klik her.

4 hurtige tips til backpacker-vandrehjem

Inden vi kommer til de 5 tips, så skal du altid huske, at et vandrehjem blot er et sted, hvor du kan smide dine ting og sove, når du er træt. Men derfor er det stadig utrolig rart, at der er disse ting:

Renligt og veludrustet køkken

Når du rejser på et budget, så kommer du til at lave meget mad selv. Derfor har du brug for et stort køkken, der har alt, hvad du skal bruge. Det indebærer store køleskabe, renlige omgivelser og gryder og pander, så der er nok til alle. Du kommer hurtigt til at sætte pris på et stort køkken, når du har prøvet at lave mad på et hostel, hvor du skal dele en bageplade med to andre i et køkken på 5 kvadratmeter.

Der skal være nok vaskemaskiner!

Hvis du ikke er vant til at håndtere vaskemaskiner, så er det nok på tide at lære det. Din mor er ikke med dig, når du rejser rundt i Australien eller New Zealand. Når man rejser i varmen, så kommer man til at svede, og det betyder, at du har brug for rent tøj en gang i mellem. Vælg derfor et vandrehjem, der har mange vaskemaskiner, da du helt sikkert ikke er den eneste backpacker, der skal bruge den.

Klimaanlæg eller ventilator

Værelserne er varme, hvis du rejser i et land med høje temperaturer. Tjek derfor altid, om der er tilstrækkelig ventilation på værelset, eftersom du nok kommer til at sove i samme rum som 4 – 6 andre, medmindre du har investeret i et single-room.

Vil du feste eller sove?

Der er vandrehjem, hvor festmulighederne er gode, og så er der vandrehjem, hvor du finder flere folk med bøger end øl i hånden. Uanset hvad du er til, så er det træls at havne på det forkerte vandrehjem.