Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten?

Skal du til temafest og er du meget i tvivl om, hvad det er du skal klæde dig ud som? Nogle temafester er meget specifikke omkring hvilket slags tøj du kan komme med, men andre fester har meget mere frie rammer. Så længe du dukker op i et kostume og ikke hverdagstøj, så er det ofte godt nok.

Læs med her og få nogle gode ideer til hvad du kunne klæde dig ud som.

Religiøse skikkelser

Har du altid drømt om at være præst? Det kan være meget sjovt at man lige for en enkel aften klæder sig ud som en religiøs skikkelse. Og det kan ofte være ekstra sjovt, hvis man skal drikke ret meget og ikke opføre sig særlig ’præstelig’.

Naturligvis kan du klæde dig ud som meget mere end bare en præst. Du kan også finde frem til nogle gode nonne kostumer, hvis det mere er dig. Du kan såmænd lege nonne for en aften sammen med din ven eller veninde. På den måde kan det være lidt sjovere.

Der er ofte mange forskellige varianter af nonne kostumet at vælge imellem, hvoraf noget af det er mere afslørende end andet. Du burde derfor godt kunne finde noget, som du godt kan lide.

Det uhyggelige

Det kan også være meget sjovt at blive lidt uhyggelig for en aften og klæde sig ud som heks, vampyr eller varulv. Dette er også blot en god undskyldning for at kunne genbruge et af de kostumer du havde på til sidste halloweenfest.

De fleste af os har en eller anden form for fascination af det uhyggelige. Og det er netop derfor, at det kan være så sjovt at klæde sig ud som.

Det er ofte heller ikke svært at finde frem til kostumer som dette og meget af det kan du lave selv.