5 mode-highlights til det kommende forår

Selvom det lige nu er vinteren, som er over os, så er det på ingen måde for tidligt at begynde at kigge imod det kommende forår og denne årstids modetrends. For de forskellige forårskollektioner til 2018 er allerede klar til salg, og mange af elementerne minder om dem, som har været essentielle henover vinteren. Derfor er det heller ikke helt dumt for din nuværende garderobe, og mange af tingene kan garanteret benyttes stadigvæk. Her kommer 5 ting, som du vil se meget mere til i foråret 2018.

Skandinaviske smykker med flere farver

Smykker de har seneste par år været præget af simple looks, hvor farver og andet ud over metallet ikke har været moderne. Således begynder moden inden for smykker så småt at bevæge sig over i noget mere internationalt og mindre skandinavisk, uden at det dog bliver alt for meget pomp og pragt. Inden for smykker vil du komme til at se flere farver i små ædelstene kombineret med enten guld, sølv eller rhodineret sølv. Du kan eksempelvis klikke her og se et større udvalg af Pernille Corydon-smykker hos Vibholm.

Masser af prikker

Prikker kommer og går. I 2018 kommer de dog med fuld fart, men i sin fineste form. For der bliver ikke tale om store og dominerende prikker – tværtimod, så bliver det utroligt moderne med trøjer, toppe, kjoler og nederdele med prikker. Fælles for dem er, at det giver et fint og moderne udtryk af feminisme, som hverken er kedeligt eller alt for meget. Besøg hjemmesiden her for købe tøj med prikker.

Brede bukser

Du har måske allerede indset, at snævre bukseben og stramme jeans ikke er helt så populært, som de var engang. Selvfølgelig holder et par gode jeans stadig i 2018, men skal du have en sort buks på, så bliver det med brede bukseben – især ved anklerne. Det er én af de trends, som kommer og går, og som i 2018 vil blive dominerende i bybilledet.

Dyreprint

Dyreprint. Hvad end det er på din sweatshirt, dit halstørklæde, din taske eller dine strømper, så bliver dette også en ting i foråret 2018. Sågar vil det ikke blive uset, at hele kjoler er med dyreprint. Der er naturligvis ikke tale om det kliché-omfattede leopardprint, men nærmere en mere afmålt version, som kan skabe lidt udtryk i din stil.

Sølv og skinnene overflader

Pailletter, glimmer og større overflader med eksempelvis sølv vil også blive ganske populært i 2018. Disse sølv- og guldoverflader, som moden formår at holde meget feminine, vil blive en ting på især jakker og nederdele, fordi det kan kombineres med en anden stærk farve, som dermed udligner hinanden. Ligeledes vil du også kunne rette dine øjne mod eksempelvis strømper med glimmer på eller noget med pailetter, fordi det stemmer godt overens med eksempelvis prikkerne og den lidt retroagtige stil med brede bukser og dyreprint. Med andre ord besøger vi lidt de gamle dage i 2018, uden at vi undgår det skandinaviske, stilsikre og skarpe look i moden.