4 gode hårtips 

Hvem vil ikke gerne have blødt, sundt og smukt hår? Håret er en meget tydelig og karakteristisk del af dit personlige udtryk, og samtidig noget du kan lege rigtig meget med. Lige med alt fra farve til frisure.

  1. Ikke for meget hårvask
    Håret bliver slidt, hver gang vi vasker det. Alt efter hvilken hårtype du har, og hvor du bor henne, bør du forsøge at vaske dit hår så lidt som muligt. For nogle mennesker er det hver anden eller tredje dag, imens nogle mennesker kun gør det en gang om ugen. Hvis du ofte dyrker sport, kan du bruge en tørshampoo efter træning.
  2. Hold frisuren ved lige
    Hvis du er klippet i en kort eller skarp frisure, er det altafgørende for dit look, at du holder den ved lige. En ellers smart frisure kan hurtigt komme til at se sjusket ud, hvis den gror i alle mulige retninger. Hvis du ikke har råd til at gå til frisøren hele tiden, kan du anskaffe dig en hårtrimmer eller en saks og gøre det selv. Så er der mange penge sparet i det lange løb.
  3. Olie og fugt

Hver gang du vasker dit hår, er det vigtigt, at du efterfølgende tilsætter håret noget fugt. Ved en hårvask vaskes skidt, snavs og fedt ud af håret. Uheldigvis kommer man også til at vaske de naturlige olier og pleje ud, som hovedbunden selv giver håret. Brug en olie eller et anden fugtgivende produkt i dit våde hår efter hårvasken.

  1. Beskyt dit hår om natten
    Hvis du har langt hår, kan det være en fordel at flette det eller sætte det op om natten. Når vi sover, ligger vi ofte og vender og drejer hovedet op til flere gange. Hver gang bliver din hårstrå nulret og uglet mod hovedpuden. Det kan give kruset og slidt hår.