3 populære rejser til Afrika

En rejse til Afrika er er en kæmpe oplevelse, man kan tage med sig for livet. Det er ikke som at tage på den klassiske charterferie i de sydlige europæiske lande, men noget helt anderledes og særpræget, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Når man er vant til det triste gråvejr hjemme i Danmark, er det i sandhed et frisk pust at komme ned og opleve det afrikanske landskab og dyreliv, hvor man kan nyde varmen og det dejlige klima. Intet andet kan sammenlignes med de ting, man kan se i Afrika, og hvis man vil sikre sig en god tur, hvor man oplever alle de rigtige ting, så er det en god idé at finde sin rejse på www.africatours.dk. De har stor erfaring, når det kommer til at sammensætte den perfekte rejse til Afrika, hvor man kan vælge blandt mange forskellige pakker. Man kan på den måde finde lige den rejse, som opfylder alle ens behov, når det kommer til en drømmerejse i Afrika. Her er de 3 mest populære rejsepakker de har lige nu.

Blixens Kenya Safari

Kenya er et enestående land, hvor man kan nyde godt af den pragtfulde natur og det mangfoldige dyreliv. Med en safari i Kenya, kan man komme ind og opleve forskellige reservater, som viser alt det bedste, Afrika kan tilbyde. Man får fantastiske indkvarteringer, hvor man blandt andet opholder sig midt på savannen blandt dyrene, i telt i Samburu og Masai Mara, samt i det smukke Aberdare højland.

Det er en privat safari, hvor i får jeres egen rejseleder, som guider jer igennem de mange fantastiske oplevelser. Der kommer også til at være rig mulighed for at opleve andre spændende aktiviteter, såsom at køre på 4-hjulstrækkere, flyve i luftballon og sejltur blandt flodheste.

Udforsk Okavango Deltaet, Chobe og Kruger

Denne tur varer i 17 dage, hvor man kan komme ud og opleve det sydlige Afrika. Man kommer på en rundrejse i nogle af Afrikas mest kendte nationalparker, hvor man kan udforske det spændende dyreliv og den exceptionelle natur. Det er en grupperejse, hvor man som regel er omkring 20 deltagende på hver tur, og kan komme rundt og se de forskellige spændende ting Afrika byder på. Det er en oplagt tur, hvis man ikke vil bruge alt for mange penge, men stadig gerne vil opleve alle de smukke ting, der er at se i Afrika og få nogle minder for livet.

Tanzania og Zanzibar

Safarien begynder med et ophold i en af Tanzanias mest dyrerige nationalparker, Tarangire. Man kan blandt andet få lov til at møde store flokke af elefanter, som befinder sig i parken, samt andre spændende dyrearter. Man bor inde i nationalparken, og får også lov til at opleve Ngorongoro-krateret, som er en sammensunken vulkan, der er hjemsted til den allerstørste koncentration af dyr i hele Afrika. Man kan se mange forskellige dyrearter, såsom vilde rovdyr, bøfler, elefanter, næsehorn og mange andre. Det er især et rejsemål, som er oplagt i periode fra slut juni til midt oktober.